“Onze dienstverlening lijkt soms complex. Deze goed uitleggen aan onze doelgroep helpt de verwachtingen te matchen met hetgeen wij leveren. Een explanimation helpt daarbij.

Animaak is in staat om dit complexe proces naar een korte informerende animatie om te zetten die goed de kijker “vasthoudt” door gebruik van mooie/grappige effecten en illustraties. Het helpt in het proces van het maken van de animatie dat de mensen van Animaak talentvol en flexibel zijn.

Het resultaat wordt op veel manieren in onze organisatie gebruikt: website, direct mailing en narrowcasting.
We kloppen zeker weer bij ze aan.”


Jurriaan Wenting

iWink

“Het product is redelijk complex voor mensen die niet in de energiesector werken. Ons doel van de animatie was om het op een simpele en leuke manier aan iedereen uit te leggen.

Animaak realiseerde een hele mooie en duidelijke animatie voor Vergroenjegas.nl waardoor iedereen binnen 2 minuten precies weet hoe het werkt.

Naast de animatie heeft Animaak ook de website illustraties, logo en roll-up banners gemaakt. Doordat Michiel en Frank voor het hele ‘pakket’ hebben gezorgd, is er een lijn te zien in onze gehele communicatie.

Het was een leuke, informele samenwerking waarbij het snelle schakelen heel prettig werkt.”


Wildrik Pepping
Gasunie New Energy

“Animaak maakte het mogelijk om een moeilijke propositie in een minuut animatie op een eenvoudige en speelse wijze uit te leggen. Het proces hierbij is constructief, effectief en snel. Feedback wordt goed en adequaat opgepakt. En er wordt op een goede wijze mee gedacht.”


Tim Lammers
Burgers’ Zoo

“Voordat Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg gebruik maakte van de animatie werd er een papieren “handleiding” gebruikt. Een traditioneel tekstueel boekwerkje met dezelfde inhoud als het filmpje. Belangrijke informatie, maar door de wat saaie manier van presenteren werd het slecht gelezen.

Door middel van het filmpje hebben wij een leuke binnenkomer bij nieuwe kopers “klanten”. Zij ontvangen het filmpje als eerste contact vanuit Ter Steege. Het filmpje is zeer informatief, humoristisch, vlot, vrolijk en is een goede afspiegeling van hoe wij te werk gaan.

De samenwerking was constructief, leuk, gezellig en professioneel tegelijk.”


Bastiaan Piksen
Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg B.V.

Kennis maken met Animaak

Is je interesse gewekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Groningen

Michiel Baumgarten
+31 6 2421 1321
michiel@animaak.nl
Graaf Adolfstraat 2
9717 EE Groningen

Enschede

Frank Kobes
+31 6 5555 4168
frank@animaak.nl
Groningenstraat 20
7543 CG Enschede

14 + 8 =

WordPress Video Lightbox