Animatie laten maken
voor jouw gemeente?

Bij Animaak zijn we gespecialiseerd in het maken van animatievideo’s voor verschillende overheidsinstanties, zoals gemeenten en provincies. We begrijpen hoe belangrijk het is voor overheden om zich meer te richten op wat hun inwoners nodig hebben. En goede digitale communicatie hoort daar zeker bij.

Daarom bieden we oplossingen op maat die perfect passen bij jouw website en ook geschikt zijn voor online campagnes op platforms zoals Instagram, Facebook en YouTube. Met een animatie van ons kun je effectief en boeiend communiceren met jouw doelgroep, waar ze zich ook bevinden. En we zorgen ervoor dat onze animatievideo’s voldoen aan alle digitale toegankelijkheidseisen.

Animaties voor gemeentes
Animaties voor gemeentes

Gemeente Midden-Groningen

Vragen van medewerkers komen binnen bij alle medewerkers van het HR team, via verschillende kanalen. Zo kwam HR op het idee om een HR-informatiepunt in te richten. Alle HR-informatie op 1 plek en de mogelijkheid om binnen het onderwerp vragen te stellen.

Het beoogde resultaat: tijdwinst. Zeker in tijden van corona, wanneer je niet even snel bij je collega’s van HR langsloopt erg handig!

  Waarom Animaak?

  • Animaties van de hoogste kwaliteit voor elk budget
  • Vaste prijzen, dus geen onverwachte kosten achteraf
  • Onze nuchtere aanpak zorgt voor duidelijkheid
  • We ronden het project pas af als jij 100% tevreden bent
  • Je hebt rechtstreeks contact met de makers zonder tussenpersoon
  • 10+ jaar ervaring met het maken van animaties

Een aantal gemeentes gingen je al voor:

Prijslijst animatiestudio Animaak

Wat kost zo'n animatie?

Prijslijst animatiestudio Animaak
Michiel Baumgarten

Michiel Baumgarten
Mede-eigenaar

Michiel helpt je graag verder!

info@animaak.nl
050 36 47 438

Michiel helpt je graag verder!

info@animaak.nl
050 36 47 438

Waarom een animatie helpt

Animaak biedt op maat gemaakte animaties voor gemeentes. Waarom als gemeente kiezen voor het inzetten van een animatie?

Animaties zijn niet alleen een krachtig instrument om complexe informatie op een heldere en boeiende manier over te brengen naar inwoners en belanghebbenden, maar ze maken de comminucatie tussen inwoner en gemeente ook leuker.

In plaats van lange lappen tekst te lezen, kies je voor een laagdrempelige animatie. Door het gebruik van heldere animaties worden abstracte concepten en gemeentelijke processen gemakkelijker te begrijpen en te onthouden, wat zorgt voor een grotere betrokkenheid en impact. En het is natuurlijk extra leuk om herkenbare gebouwen en plekken te laten zien. Bijvoorbeeld het gemeentehuis of een marktplein.

Met animatie kunnen we alles uitleggen! Of het nou gaat om een participatie traject, een e-learning voor nieuwe werknemers, werkzaamheden in de gemeente of inwoners helpen met aanvragen… noem het maar op.

Waarom kiezen voor Animaak?

Animaak heeft al met meerdere gemeentes samengewerkt om animaties te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op hun behoeften en doelstellingen. Dit doen we al meer dan 10 jaar.

Onze animaties maken niet alleen de communicatie effectiever, maar ook leuker en beter te onthouden voor alle betrokkenen.
Kortom, als jouw gemeente op zoek is naar een animatie dan ben je bij Animaak aan het juiste adres.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze animaties uw gemeentelijke communicatie kunnen versterken en verbeteren.