Maak kennis met de Animakers.

Animaak is ontstaan uit onze liefde voor het animatie vak. We zijn creatief, origineel en perfect op elkaar ingespeeld. En dat zie je terug in onze uitleganimaties. We hebben al veel bedrijven blij gemaakt. En dat alles doen we vanuit het prachtige Groningen en Twente.

Michiel Baumgarten

Michiel Baumgarten

Michiel is de illustrator van Animaak. Toen Michiel nog klein was, was hij al bezig met tekenen. Zijn jongensdroom om illustrator te worden is uitgekomen. Wat hem dagelijks een kick geeft? Simpel; zijn ideeën op (digitaal) papier zetten en tot leven brengen. Van schets tot karakter design.

Michiel barst van de creativiteit en omschrijft zijn stijl als eigenzinnig, strak, minimalistisch en modern. Sinds hij zichzelf professioneel illustrator en designer mag noemen heeft hij aan veel mooie projecten mogen werken. Van een stickerpack voor Google, een broodbakje voor Milner tot een designer toy voor Coca-Cola Singapore.

Hij kent de kneepjes van het vak als geen ander. En zo gek is dat niet, want Michiel doet dit werk al bijna 15 jaar met veel plezier.

Frank Kobes

Frank Kobes

Frank zet “de boel” graag in beweging. Hij begrijpt als geen ander hoe de getekende scenes tot leven moeten komen. Zijn gevoel voor timing komt hierbij goed van pas. Van een boef die ergens naar binnen sneakt tot de overgang naar een nieuw shot. Het klopt gewoon. Hij duikt in het visual design van de animatie en brengt deze “wereld” tot leven. Hij geeft de animatie een bepaalde flair. De kijker mag verwend worden, als snoep voor de ogen.

Leuk om te weten; tijdens de render wachttijd speelt Frank graag een potje online schaak. En in de pauze slaat hij een leuk balletje aan de tafeltennistafel. Zijn eigen versie van een blokkie om.