Uitleganimatie laten maken?

Dus jij wilt een uitleganimatie laten maken? Dan ben je op de juiste website beland. Voor ons is het maken van uitleganimaties namelijk ‘second nature’. Hoe complex het verhaal van jouw organisatie ook is; wij maken er chocola van!

Bij Animaak kun je qua animatiestijl alle kanten op. Of het nou zakelijk, zacht, komisch, kunstzinnig, minimalistisch, grafisch of zelfs buitenaards moet zijn. Eigenlijk is alles mogelijk. En we zorgen er natuurlijk voor dat dit perfect aansluit bij je huisstijl.

Uitleganimatie laten maken?

Voorbeeld uitleganimaties:

Scholtens Groep

Uw nieuwe Scholtens-woning

Gemeente Twenterand

Participatiescan

Cleantron

Circular e-Bike Battery

  Waarom Animaak?

  • Animaties van de hoogste kwaliteit voor elk budget
  • Vaste prijzen, dus geen onverwachte kosten achteraf
  • Onze nuchtere aanpak zorgt voor duidelijkheid
  • We ronden het project pas af als jij 100% tevreden bent
  • Je hebt rechtstreeks contact met de makers zonder tussenpersoon
  • 10+ jaar ervaring met het maken van animaties

Deze bedrijven en organisaties gingen je al voor:

Prijslijst animatiestudio Animaak

Wat kost zo'n animatie?

Prijslijst animatiestudio Animaak
Michiel Baumgarten

Michiel Baumgarten
Mede-eigenaar

Michiel helpt je
graag verder!

info@animaak.nl
050 36 47 438

Michiel (echte stadjer)
helpt je graag verder!

info@animaak.nl
050 36 47 438

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een eerste gesprek kun je ons alles vertellen over jouw idee, product of dienst. Daarna gaan we samen met onze copywriter alle informatie analyseren, filteren en omtoveren tot een duidelijke voice-over tekst.

Je kan kiezen uit één van onze vele standaard animatiestijlen of we ontwikkelen een unieke stijl speciaal voor jouw organisatie. We zorgen er uiteraard voor dat dit perfect aansluit bij je huisstijl.

Vervolgens maken we een storyboard. Hierin zijn alle shots in schetsvorm getekend. Als deze is goedgekeurd, wordt het storyboard uitgewerkt in het visual design. Dit zijn alle scenes uitgewerkt in de gekozen stijl.

Dan is het tijd voor de animator om de scenes tot leven te brengen en er een spetterende animatie van te maken. Tijdens dit proces worden er ook passende geluidseffecten en muziek toegevoegd.

En het mooie is, tijdens dit proces zijn er meerdere feedbackmomenten. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd 100% tevreden bent.

De voordelen van een uitleganimatie.

Ten eerste zijn uitleganimaties echte eye-catchers. In tegenstelling tot een lange, droge websitetekst, houdt een visuele animatie de interesse van jouw doelgroep vast. En belangrijker nog, jouw product of dienst wordt ook onthouden.

Een goede uitleganimatie kan de meest complexe materie op een toegankelijke manier helder krijgen. Zo begrijpt iedereen waar jouw organisatie goed in is. Maar een animatie kan ook bedoeld zijn om je publiek te enthousiasmeren, overtuigen of tot actie aan te sporen.

En dat is nog niet alles… zoekmachines zoals Google houden van video. Een webpagina met een toffe animatievideo zal dus hoger in de zoekmachine komen te staan. Daarom zal het verkeer naar je website toenemen. Precies wat je wilt!